Frisca naturala 100% Ken Nata 1L

28,00 RON
No tax

Frisca 100% naturala (fara caragenan) cu continut de grasime 35.1%.

Are o stabilitate extraordinara si superioara mediei de pe piata, astfel decoratiunile realizate vor ramane stabile o perioada lunga de timp.

Livrare in maxim 24-72 ore.

Frisca 100% naturala (fara caragenan) cu continut de grasime 35.1%.

Smantana pentru frisca Ken Nata 35.1% este realizata din materii prime atent selectate pentru a oferi consumatorilor profesionisti, precum si pasionatilor de dulce, bun si sanatos, cele mai calitative proprietati organoleptice si functionale, si pastrandu-le pe o perioada lunga de timp (180 zile).

Produsa din lapte de vaca, aceasta frisca nu contine aditivi, calificandu-se astfel ca si produs cu "eticheta curata".

Are o stabilitate extraordinara si superioara mediei de pe piata, astfel decoratiunile realizate vor ramane stabile o perioada lunga de timp.

Nu apare fenomenul de sinereza sau zeruire, oferind aroma si cremozitatea maxima a cremei elaborarilor sale.

Permite maestrilor gelatieri sa adauge toate ingredientele la inceput conform retetei, oferind inghetatei o structura optima fara ca grasimea sa migreze.

Mod de utlizare: Se agita bine inainte de utilizare. Pentru cele mai bune rezultate adaugati zahar dupa gust si bateti intr-un bol racit in prealabil pana obtineti textura dorita.

Durata medie de viata: 180 zile. A se depozita la temperaturi intre 0 si +5C.

A se folosi in 3 zile dupa deschidere. A nu se congela.

Ingrediente: Smantana.

Alergeni: Contine lapte si derivatii (include lactoza)

Greutate 1 kg

Desertonline.ro isi rezerva dreptul sa confirme comenzile telefonic inainte de expedierea lor.

Livrarea produselor se face prin intermediul serviciului de curierat FanCourier, oriunde in Romania. Clientii pot opta si pentru ridicarea comenzii personal de la depozitul firmei din Otopeni.

Costul livrarii

20 RON pentru un colet de 1kg (pentru fiecare kg suplimentar se adauga 1.1 lei), pentru localitatile principale in care FanCourier face livrari fara costuri suplimentare.

Pentru localitatile aflate in afara acestor zone acoperite de FanCourier, se plateste suplimentar o taxa in functie de numarul de kilometri dus-intors de la localitatea principala. Clientii vor fi informati la momentul confirmarii comenzii despre acest cost suplimentar.

In momentul finalizarii comenzii, pretul transportului apare in comanda. Daca sunt suplimentari de produse, schimbari de adresa sau alte evenimente neprevazute, la momentul confirmarii telefonice a expedierii comenzii, veti fi informat despre costul exact al trimiterii acestuia.

Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la adresa office@zinnia.ro.

Termenul de livrare

Livrarea se face dupa ce toate produsele au fost comandate si rezervate la furnizori sau in depozitul nostru.

Produsele comandate se pot ridica direct din magazinul nostru fizic din Strada Novaci Nr.7, Bl. P52, Sc.1, Ap. 2  (colt cu Strada Motoc) sau pot fi livrate de firma de curierat FanCourier.

Livrarea produselor se face in termen de 24-48 ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului.

Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Factura si chitanta

In cazul livrarii catre persoane fizice, in colet se va afla factura fiscala iar FanCourier va elibera chitanta pentru incasarea contravalorii marfii.

In cazul livrarii catre persoane juridice, in plic se vor gasi atat factura fiscala cat si chitanta, ambele emise de Desert Online S.R.L.

Informatiile care se regasesc pe Desert Online referitoare la produsele noastre sunt furnizate in scop informativ si nu reprezinta si nu inlocuiesc fisa tehnica a produsului sau orice alt document oficial al producatorului privind specificatiile tehnice, de depozitare si utilizare.

Imaginile produselor sunt afisate cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot sa difere in privinta culorii, aspectului, texturii, etc. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre ceea ce se vede pe ecranul sau dispozitivul folosit de client si culoarea reala a produsului.

Va recomandam sa consultati etichetele, avertismentele si instructiunile furnizate impreuna cu produsul inainte de a-l utiliza sau consuma, precum si orice alte informatii pe care producatorul le pune la dispozitie online, in scris sau pe canalele de socializare online oficiale.

In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, sesizari sau intrebari, va rugam sa contactati producatorul.

Compania noastra nu isi asuma raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare si/sau in necunostinta de cauza a produselor noastre, indiferent de circumstante.