

Pudra de cacao olandez (alcalinizat), bogat si intunecat, cu un continut ridicat de grasimi, pentru a crea deserturi cu ciocolata de neuitat. Cu note de ciocolata, nuci, caramel si crema, acest praf de cacao este ideal pentru biscuiti, prajituri, paine, inghetate, deserturi, produse de cofetarie si bauturi.
Pudra de cacao, alcalinizata cu un continut de 20-22% grasime.
Conditii optime de pastrare: 15-20 de grade Celsius cu umiditate relativa a aerului.
Pudra de cacao, alcalinizata cu un continut de 10-12% grasime.
Conditii optime de pastrare: 15-20 de grade Celsius cu umiditate relativa a aerului.
Pudra de cacao, alcalinizata cu un continut de 22-24% grasime.
Conditii optime de pastrare: 15-20 de grade Celsius cu umiditate relativa a aerului.
Pudra de cacao, nealcalinizata cu un continut de 20-22% grasime.
Conditii optime de pastrare: 15-20 de grade Celsius cu umiditate relativa a aerului.
Pudra de cacao, nealcalinizata cu un continut de 10-12% grasime.
Conditii optime de pastrare: 15-20 de grade Celsius cu umiditate relativa a aerului.