Piureul de fructe de padure este obtinut dintr-o selectie de zmeura, mure, afine si coacaze rosii. Este ideal în gelaterii si patiserii pentru crearea de…
Laptele de nuca de cocos congelat Rogelfrut este deosebit de bland si contine doar 17% grasime.
Nu conÈ›ine zahar adaugat si este potrivit pentru toate tipurile…
Piureul de visine este potrivit pentru diverse tipuri de prelucrare, de la inghetata la produse de cofetarie. Amarena este una dintre ciresele considerate "amare". Soiurile…
Piureul de zmeura Rogelfrut este produs folosind cea mai buna zmeura willamette din Balcani. Prelucrarea include si filtrarea semintelor pentru a obtine un produs matasos…
Piureul de mango Alphonso Rogelfrut este unul dintre produsele de top din gama Rogelfrut. Acest soi special, originar din India si mai precis din Hubli,…
In varianta sa naturala, sucul de fructul pasiunii poate fi consumat pur sau in combinatie cu cele mai bune cocktailuri, fiind totodata perfect pentru utilizarea…
Sucul de lamaie Sorrento IGP detine caracteristicile organoleptice din peninsula Sorrento. Prelucrarea sa este riguroasa si delicata.
Sucul are o culoare galben citrin, coaja de grosime medie,…
Un adevarat suc de portocale proaspat stors, care poate fi savurat direct sau utilizat in productia de sucuri de fructe, cocktailuri si sorbeturi de citrice.
Un…
Piureul de zmeura organica Rogelfrut este produs folosind cele mai bune zmeura organice. Produsul este matasos si potrivit pentru toate tipurile de procesare, deoarece nu…
Piureul de lychee este perfect pentru a adauga o nota exotica celor mai neobisnuite creatii.
Lycheele au un gust distinctiv si rafinat, cu o dulceata unica.
Acest…
Murele prelucrate pentru a obtine piureul Rogelfrut sunt atent selectionate pentru a crea un produs cu caracteristici speciale, potrivit pentru utilizarea in cofetarie si pentru…
Acest site foloseste cookies pentru a va oferi functionalitatea dorita. Navigand in continuare, sunteti de acord cu Politica de cookies si cu plasarea de cookies, cu scopul de a va oferi o experienta imbunatatita.