Sprinkles Saracino

Mix de decoratiuni din zahar Saracino Sprinkles, comestibile si gata de utilizare, ideale pentru decorarea de prajituri, inghetate si deserturi.

Filtre active

 • Sprinkles Saracino Blue Baby Mix 100g

  15,00 RON

  Mix de decoratiuni din zahar Sprinkles Saracino Blue Baby Mix, comestibile si gata de utilizare, ideale pentru decorarea de prajituri, inghetate si deserturi.

  Sprinkles Saracino Blue Baby Mix contine diferite forme de culoare albastra: perle albastre mici, perle albastre mari, mini dinozauri, mini betisoare albastre.

  Fara gluten si fara alergeni!

 • Sprinkles Saracino Christmas Classic 100g

  15,00 RON

  Mix de decoratiuni din zahar Sprinkles Saracino Christmas Classic, comestibile si gata de utilizare, ideale pentru decorarea de prajituri, inghetate si deserturi.

  Sprinkles Saracino Christmas Classic contine diferite forme de culoare verde, rosu si alb: brazi de Craciun, bastoane de bomboane roșii, mini perle roșii, mini perle verzi, mini perle albe.

  Fara gluten si fara alergeni!

 • Sprinkles Saracino Christmas Ice 100g

  15,00 RON

  Mix de decoratiuni din zahar Sprinkles Saracino Christmas Ice, comestibile si gata de utilizare, ideale pentru decorarea de prajituri, inghetate si deserturi.

  Sprinkles Saracino Christmas Ice contine diferite forme de culoare albastra si alba: fulgi de zapada albi si albastri, perle albastre mici.

  Fara gluten si fara alergeni!

 • Sprinkles Saracino Halloween Classic 100g

  15,00 RON

  Mix de decoratiuni din zahar Sprinkles Saracino Halloween Classic, comestibile si gata de utilizare, ideale pentru decorarea de prajituri, inghetate si deserturi.

  Sprinkles Saracino Halloween Classic contine diferite forme de culoare portocalie si neagra: dovleci portocalii, lilieci negri.

  Fara gluten si fara alergeni!

 • Sprinkles Saracino Halloween Nightmare 100g

  15,00 RON

  Mix de decoratiuni din zahar Sprinkles Saracino Halloween Nightmare, comestibile si gata de utilizare, ideale pentru decorarea de prajituri, inghetate si deserturi.

  Sprinkles Saracino Halloween Nightmare contine diferite forme de culoare alba si gri: cranii gri, fantome albe.

  Fara gluten si fara alergeni!

 • Sprinkles Saracino Love & Hearts 100g

  15,00 RON

  Mix de decoratiuni din zahar Sprinkles Saracino Love & Hearts, comestibile si gata de utilizare, ideale pentru decorarea de prajituri, inghetate si deserturi.

  Sprinkles Saracino Love & Hearts contine diferite forme de culoare rosie si roz: inimioare roz deschis, inimioare rosii mari, inimioare rosii mici.

  Fara gluten si fara alergeni!

 • Sprinkles Saracino Love & Pearls 100g

  15,00 RON

  Mix de decoratiuni din zahar Sprinkles Saracino Love & Pearls, comestibile si gata de utilizare, ideale pentru decorarea de prajituri, inghetate si deserturi.

  Sprinkles Saracino Love & Pearls contine diferite forme de culoare rosie si roz: mini betisoare roz, perle rosii, perle mici rosii.

  Fara gluten si fara alergeni!

 • Sprinkles Saracino Pink Baby Mix 100g

  15,00 RON

  Mix de decoratiuni din zahar Sprinkles Saracino Pink Baby Mix, comestibile si gata de utilizare, ideale pentru decorarea de prajituri, inghetate si deserturi.

  Sprinkles Saracino Pink Baby Mix contine diferite forme de culoare rosie si roz: mini betisoare roz deschis, perle roz, perle mici roz.

  Fara gluten si fara alergeni!