Mix choux/ ecler gluten free

8,00 RON
cu TVA
ML- 0055351
Cantitate

Mix gluten free pentru aluatul de eclaer/ choux.

Greutate: 200 grame.

  • Livrare rapida si sigura! Livrare rapida si sigura!
  • Peste 10 de experienta in domeniu! Peste 10 de experienta in domeniu!
  • Reputatie solida! Reputatie solida!

INGREDIENTE: amidon de porumb, faina de orez, amidon de cartofi, zahar, sare.         Poate contine urme de LAPTE, OU, SOIA SI FRUCTE CU COAJA LEMNOASA.

MOD DE UTILIZARE

Fierbeti 250ml de apa impreuna cu 190 grame unt.

Cand lichidul a ajuns la punctul de fierbere, luati vasul de pe foc si adaugati mixul de ecler. Puneti din nou vasul pe foc la temperatura mica si amestecati cu o lingura de lemn timp de aproximativ 5 minute. Puneti aluatul in bolul mixerului si adaugati 6/8 oua rand unul cate unul. Omogenizati bine dupa fiecare adaugare de ou. Transferati aluatul intr-un sac a poche. Pe o tava tapetata cu hartie de copt turnati choux sau ecler.  Coaceti la temperatura de 190°C pana cand aluatul devine auriu.