Filtrare dupa
Categorii
Marca
Pret
Ingrediente
-
-
Pectina NH
20,00 RONPectina NH. Produsul se deosebeste de pectina normala prin faptul ca isi pastreaza proprietatile atunci cind produsul care o contine este reincalzit. Este ideala pentru glazurile de tip oglinda, tocmai datorita acestei proprietati.
-
Piuree congelat din zmeura Fruitiere 1 kg.
55,00 RONPiuree 100% zmeura Boiron.
Datorita faptului ca este produs congelat, acesta se poate cumpara numai de la Desrt Online Pravala, din strada Novaci Nr.7 Bucuresti.
-
Piuree congelat pepene galben Fruitiere 1 kg.
55,00 RONPiuree 100% zmeura Friuitiere.
Datorita faptului ca este produs congelat, acesta se poate cumpara numai de la Desrt Online Pravala, din strada Novaci Nr.7 Bucuresti.
-
Piuree congelat din capsune Fruitiere1 kg.
57,00 RONPiuree 100% zmeura Boiron.
Datorita faptului ca este produs congelat, acesta se poate cumpara numai de la Desrt Online Pravala, din strada Novaci Nr.7 Bucuresti.
-
Piuree congelat din fructul pasiunii Fruitiere 1 kg.
55,00 RONPiuree 100% zmeura Boiron.
Datorita faptului ca este produs congelat, acesta se poate cumpara numai de la Desrt Online Pravala, din strada Novaci Nr.7 Bucuresti.
-
Piuree congelat din cocos Fruitiere 1 kg.
50,00 RONPiuree 100% cocos Fruitiere.
Datorita faptului ca este produs congelat, acesta se poate cumpara numai de la Desrt Online Pravala, din strada Novaci Nr.7 Bucuresti.
-
Piuree de pere Boiron 1 kg.
0,00 RONPiuree 100% zmeura Boiron.
Datorita faptului ca este produs congelat, acesta se poate cumpara numai de la Desrt Online Pravala, din strada Novaci Nr.7 Bucuresti.
-
Piuree congelat din kalamansi Fruitiere 1 kg.
48,00 RONPiuree 100% kalamansi Fruitiere.
Datorita faptului ca este produs congelat, acesta se poate cumpara numai de la Desrt Online Pravala, din strada Novaci Nr.7 Bucuresti.
-
-
Mix pentru Royal Icing
35,00 RONRoyal icing. Pentru realizarea decoratiunilor dantelate, a decorarii biscuitilor si a altor decoratiuni.
-
Glazura tip oglinda (mirror) de fructul pasiunii
43,00 RONGlazura de tip oglinda fructul pasiunii. se incalzeste pina la 40 grade si se toarna pe produsul congelat pentru un optim de fixare si stralucire.